Szolgáltatásaink

  > Klímaberendezések telepítése

Vállalkozásunk foglalkozik klímaberendezések beszerelésével, üzembe helyezésével, javításával, karbantartásával.

Az olcsóbb és egyszerűbb oldalfali split klímákon kívül forgalmazunk inverteres, gazdaságosabb klímaberendezéseket is. Vállaljuk az általunk felszerelt készülékek karbantartását, szervizelését. Üzletünkben megvásárolható a kiváló árfekvésű INVENTOR, VIVAX típusok, de vannak drágább LG, MIDEA, GREE, DAIKIN, MITSUBISHI, HITACHI, TEKNO POINT márkájú termékek is.Ki tudunk elégíteni egyedi igényeket is. ( Pl.: műemlék épületre is fel tudunk szerelni klímaberendezést úgy, hogy kívülről észrevétlen legyen.)

 

 

  > Tv videó és egyéb híradástechnikai és háztartás elektronikai termékek javítása

Az otthonában elromlott elektronikai termékeket szervizünkben megjavíttathatja.

Más kereskedelmi egység által forgalmazott készülékek garanciális javítását is vállaljuk.

 

 

  > Műholdvevő és tv antenna telepítése

Műholdvevőket 3 féle formában telepítünk: fix tükrös, forgatható pozicionáló motorral vagy többfejes variációban. Műholdvevő beltéri egységként az OPTIKUM márkájúakat preferáljuk, annál inkább is mert van kombinált készüléke is, amely tartalmaz egy digitális műholdvevőt és egy digitális földi vevőt is. Az utóbbi időben megjelentek a nagyfelbontású HDMI csatlakozóval ellátott digitális vevők is, amely sokkal jobb képminőségével  akár nagyképernyős  LCD vagy PLAZMA tv-re is ráköthetők.  

Térségünkben elindult a földi digitális sugárzás. Kapható üzletünkben a MINDIG TV vételére alkalmas antenna és vevő egység, amelyet kérésre üzembe helyezünk.

 

 

  > Kapunyitó rendszerek beszerelése

Foglalkozunk kapunyitó berendezések beszerelésével is.

Átalakítjuk a már meglévő kertkapuját motoros működtetésűre. A kapu így távirányítóval nyitható és automatikusan zárható. Lehetőség van kétszárnyú, illetve tolóajtó nyitására, zárására. A kapunyitó elektronika működhet napenergiáról is.

 

 

  > Biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek telepítése

Vállalkozásunk foglalkozik kamerarendszerek beszerzésével és telepítésével.

Vállaljuk olcsóbb árfekvésű, de kiváló minőségű AV-TECH vagy

HYUNDAI márkájú, valamint kedvezőbb paraméterekkel rendelkező GOLDEN EYE típusú kamerák beszerelését.  Némely típusok éjszakai üzemben teljesen sötétben is kiválóan működnek.

A kamerákhoz csatlakoztatható egy digitális képrögzítő is, amely akár egy hónap eseményt is képes megállás nélkül rögzíteni.

Természetesen a már elkészült felvételt visszanézhető, akár az interneten keresztül bárhol a világban.

 

 

  > Autórádió és radardetektor beszerelése

Ha nálunk vásárol autórádiót, nem kell szerelő után rohangálnia beépítjük Önnek  a kiegészítőkkel együtt (hangszóró, antenna). Komolyabb teljesítményű autó hi-fi berendezések beszerelésével is foglalkozunk.

 

         > Híradástechnikai termékek értékesítése:

            * Televíziók, LCD kijelzők, plazmatelevíziók
            * Videó- és DVD-lejátszók
            * Hifi- és házimozi rendszerek
            * Kivetítők, projektorok
            * Autó hifik
            * Rádiósmagnók

        > Háztartási elektronikai termékek értékesítése:
            * Tűzhelyek (szabadon álló és beépíthető)
            * Mosógépek (szabadon álló és beépíthető)
            * Mosogatógépek (szabadon álló és beépíthető)
            * Hűtőgépek (szabadon álló és beépíthető)

        > Háztartási gépek értékesítése
            * Turmixgépek
            * Robotgépek
            * Fritőzök
            * Kenyérsütőgépek

        > A termékek ingyenes házhozszállítása /30 km-en belül/
        > Azonnali hitelügyintézés helyben
        > Szaktanácsadás

 

 

Harmadik generációs infra fűtőfilm – forradalmian új fűtési rendszer

Figyelmébe ajánljuk a Video 2000 Studió Kft által  Jászberényben forgalmazó és telepítő, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos infra fűtésrendszert. Termékünk  egy új harmadik generációs elektromos fűtőfólia, intelligens tulajdonságának köszönhetően  kiküszöböli az elektromos fűtésrendszerek  minden eddigi hátrányait – a fogyasztás magasságát, a kényelmetlenségeket és a környezetvédelmi hátrányokat.

 

Modern infra fűtésrendszerünket, mint elsődleges fűtést többféle változatban lehet alkalmazni:

 

– padlófűtés

 

– mennyezetfűtés

 

– falfűtés

 

– kiegészítőfűtés

 

A teljes felületű levédetett technológiának köszönhetően ez a típusú infrafűtés képes az energiát fénysebességgel szállítani a teljes szerkezetbe, ezáltal ideális hőmérsékletűre emeli a padlót, vagy a falat, melyek a leghatékonyabb módon melegítik fel a levegőt. Ezáltal a ház fűtése kényelmes, egyenletes, alacsony költségvetésű és legfőképp gyors lesz, ráadásul mindez karbantartást nem igényel, az üzemeltetés teljesen probléma és hibamentes.

 

Alapvető információk a harmadik generációs fűtőfilmről

A harmadig generációs fűtőfólia, melynek a lényege az infra sugárzásban rejlik azonos biológiai  hullámhosszon sugároz, mint az emberi szervezet, így maximálisan pozitív hatással van, és a legalkalmasabb a tárgyak töltésére. A levédetett technológiának köszönhetően, ez a fajta elektromos infrafűtés, az egyik   leghatékonyabb módon képes az energiát az anyagokba szállítani, melyek ezáltal feltöltődnek.

 

Infra fűtőfilmünk nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ez által a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer felettébb alacsony működtetési költségeket igényel.

 

Infrafűtés rendszerünk teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez , viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. A tulajdonságainak köszönhetően a modern fűtésrendszerünk képes eltávolítani a falakból a nedvességet, a levegőt anionokkal tölti fel, nem fűti túl a padlót, nem szárítja a levegőt, nem kavarja a port, ezáltal egészséges fűtésrendszert alakít ki.

 

Miért intelligens fűtőfólia?

Komfort

 

A intelligens infrafűtésünk magas színvonalú komfortos fűtést, kívánt hőmérsékletet biztosít nem csak a lakásban, a házban vagy lakóhelyiségben, hanem szállodában, étteremben, kávéházban, üzletközpontban vagy irodaépületben, óvodában, kórházban, hétvégi házban, sportlétesítményben, mezőgazdasági építményben és minden olyan helyen, ahol szükség van melegre. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

 

 

 

Egészség

 

Az infravörös sugárzást többféle hullámhosszúságú tartomány alkotja. Az ember számára a legértékesebb a távoli infravörös sugárzás. A harmadik generációs infra fűtőfólia által kibocsátott sugárzás hullámhossza azonos az emberi szervezettel, ezért saját hullámhosszú sugárzásként érzékeljük ezt. A modern és gazdaságos fűtés technológia a szervezetünk számára biológiailag optimális, egészséges hő forrás.

 

Javítjuk a helyiségek levegőminőségét: A 30 perces intervallumokban elvégzett kísérlet alapján megállapítást nyert, hogy ez az elektromos fűtőfólia 2 óra leforgása alatt 81 %-ra javítja a levegőminőséget. Ezen kívül a fóliával fűtött helyiségben szervezetünkre jótékony hatású légkör alakul ki, a levegő megtartja nedvességtartalmát, a levegő nem lesz száraz.

 

 

 

Gazdaságosság

 

Az elektromos fűtőfólia hatékonysága többszöröse, más elektromos fűtéseknek. Nagyon alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés,  hosszú élettartam, minőségi meleg,

 

 

 

Felhasználási lehetőségek

 

Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés vagy csak kiegészítőfűtés. Fólia 0,5 mm vastagságának köszönhetően, szinte bármilyen helyre telepíthető.

 

12 érv a harmadik generációs fűtőfólia mellett

Intelligens fűtőfóliával varázsoljon igazán „egészséges meleget” magának

Teljesen mindegy, hogy padlófűtés, mennyezetfűtés, vagy falfűtés, az egészséges meleg a teljes lakást bejárja.

 Különösen vékony, csak 0,5 mm vastag fóliával készült, távoli infravörös sugárzáson alapuló fűtéstechnológiai rendszer

 Egészséges az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget termel

 Igazoltan antibakteriális hatású

 Javítja a levegő minőségét

 Nincs zavaró elektromágneses sugárzás

 Széleskörűen használható

 Jelentős energia megtakarítás érhető el vele

 Előnyös árú

 Gyorsan telepíthető és leszerelhető

 Hosszú (30 évet meghaladó) élettartamú

 Rövid felfűtési idő

 10 év garancia

Harmadik generációs fűtőfilm teljesítménye

A harmadik generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 (55-60 w/m2) a teljesítmény.

 

Hosszú élettartam – gazdaságos működés

szabadalmaztatott technológia

Biztonság

Az infravörös fűtőfólia minőségét és biztonságát alapvetően az határozza meg, milyen módon történik a rézlemez és az ezüst elem összekapcsolása. A más infravörös fólia gyártók által alkalmazott technológiánál nem létezik szilárd kapcsolat a rézlemez és az ezüstréteg között, ami az üzemeltetés idejétől függően elektromos ívkisülést okozhat. A speciális vezető polimerek segítségével történő precíz ragasztásos módszernek köszönhetően az intelligens fóliánál kizárt az elektromos kisülés

 

Keress minket

Kapcsolat

VIDEO 2000 Stúdió Kft.

kapcsolat@video2000.hu

 

GYIK